Impressie van enkele eerdere projecten

HOTEL DE WERELD - Wageningen

Hotel de Wereld kent een rijke geschiedenis. De eerste geschriften maakten in 1669 al melding van het toenmalige logement ‘De Waerelt’. Het deed toen voornamelijk dienst als pleisterplaats voor reizigers die oostwaarts trokken.

Later diende ‘de Waerelt’ als stopplaats van de stoomtrein tussen Utrecht en Arnhem. Een deftig hotel waar voorname gasten van de Universiteit van Wageningen graag verbleven.

Maar het meest bekend (zeker voor de wat oudere Nederlanders) is Hotel de Wereld als de plaats waar in 1945 de capitulatie van de Duitse bezetter een feit werd.

Voor Hotel de Wereld hebben wij een prachtige bar gemaakt inclusief acterkast met een trap. Deze eycatcher is ook nog eens voorzien van een luxe voetstang wat het meubel een bijzondere uitstraling geeft.

Bar Hotel de Wereld

ONDER DE TOREN - Oud Gastel

bar onderdetoren

In Oud Gastel is het totaal vervallen pand naast de kerk door Karel Bartelen volkomen gerestaureerd. Het vroegere café Onder de Toren, is inmiddels omgebouwd tot een multifunctionele ruimte. Bijzonder knap is dat Karel het pand de cultuurhistorische waarde heeft laten weten te behouden.

Voor onder de toren hebben wij een prachtige bar met kasten en doorgang naar de keuken gemaakt. Door de authentieke details past het perfect bij de uitstraling van het pand!

STADION FEYENOORD - Rotterdam

De kuip, nadere introductie is eigenlijk overbodig.. In deze voetbaltempel was er een beperkte ruimte beschikbaar in een wat kleine sponsorbox.

De opdracht was simpel; maak een bar met volwaardige uitstraling zonder dat het al te veel ruimte in beslag neemt, zodat het ruimtelijk blijft.

Door met name de achterbar ondieper te maken en ook de voorbar aan te passen, kreeg de aangepaste bar toch een volwaardig aanzien in een beperkte (sponsorbox) ruimte!

IMG 0006(240x180)

OASE BAR - Rotterdam

oasebar rotterdam

De in Rotterdam wereld beroemde accordeonist / artiest Jaap Valkhoffheeft samen met broer Arie van 1956 tot 1966 geschiedenis gemaakt met de Oase bar.

De Oase bar anno 2015; ouderwets, eigenzinnig, in aankleding en muziek; de leukste nachtbar van Rotterdam! Met regelmatig live-acts en andere activiteiten. De huidige eigenaar Ronald ontvangt u graag in de ouderwets gemoedelijke Rotterdamse sfeer!

Voor de Oase bar hebben wij een prachtige bar gemaakt, aangepast aan de beschikbare ruimte. Door de uitgekiende led verlichting krijgt hij een bijzondere uitstraling.

PRIMO PIANO vino e cucine - Brielle

Met een restaurant in een karakteristiek 18e eeuws pakhuis in de vestingsstad Brielle, kwam voor chef Mariella Barbirotta en sommelier Antonino Ballarino hun droom uit!

De menukaart bevat klassieke Italiaanse gerechten, maar ook geheime familie recepten van generatie op generatie, eerlijk en heerlijk met liefde bereid. De met zorg uitgekozen wijnen uit eigen wijnkelder maken uw avond tot een fantastische ervaring. Nieuwsgierig, iets te vieren? Van harte welkom bij Primo Piano!

Met een bar op maat van Kroon Barbouw hebben zij niet alleen een functionele bar, maar mede door de uitgekiende belichting tevens een juweeltje van een blikvanger in hun eigen restaurant!

primopiano

BREAD & BREAKFAST - Dordrecht

Bread and Breakfast

Zuurdesembrood, Bagels, Patisserie, Viennoiserie, Koffie, Thee en meer.

Een gezond broodontbijt: de eerste energiebron en belangrijkste start van de dag start u het beste met bagels en rijkelijk belegde boterhammen, van ambachtelijk zuurdesem brood (Vlaamsch Broodhuys), lichter verteerbaar dan brood met gist. "brood zoals brood bedoeld is", (h)eerlijk, lekker, vers en gezond!

Overheerlijke koffie van 100 % handgeplukt, biologisch verbouwde Arabica bonen, klaargemaakt met kennis, kunst en kwaliteit zoals alleen de echte barista dit kan. Koffie waarvoor even de tijd genomen is!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen met Max Havelaar Keurmerk producten dat is de visie van eigenaar Joel Wattinema! Aansluitend daar op hebben wij zijn Bread & Breakfast ingericht met balie, lambrizering en kasten van natuurlijke materialen voor een verantwoorde inrichting.

SALE

SALE

Wij vernieuwen onze showroom. Alle barren gaan weg met grote kortingen. Direct uit voorraad leverbaar!

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00 
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag gesloten

Volop (gratis) parkeren!